Service staat voorop!

Dat zegt ieder bedrijf natuurlijk, maar ik doe er echt alles aan om in oplossingen te denken. Problemen zijn er om te worden opgelost en ik ga hier erg ver in. Of u nu bij mij in de winkel komt voor advies of dat ik bij u thuiskom om problemen op te lossen. 

Als u een nieuwe laptop of computer komt kopen verwacht u goed advies te krijgen. Al mijn adviezen zijn op u afgestemd, het maakt mij niet uit of u een laptop van €300 of van €1400 komt afrekenen, als u maar de laptop meeneemt die aan uw wensen voldoet. 

Privacy

Een computer of laptop is kostbaar, maar de inhoud van deze apparaten vaak nog veel kostbaarder. Uw foto's, video's en andere privégegevens staan erop opgeslagen en u vertrouwd erop dat de computerwinkel hier vertrouwelijk mee om gaat. Ik kan u dit garanderen omdat ik geen zaterdaghulpen of stagiëres in dienst heb. Ik ben altijd de enige persoon die met uw apparaat aan de slag gaat. 

Reparatie

Als u uw computer of laptop bij mij langsbrengt voor reparatie ontvangt u een innamebewijs. Dit innamebewijs is uw eigendomsbewijs en is voorzien van een uniek nummer.
Als u uw apparaat weer komt ophalen neemt u dit bewijs mee en levert u deze weer bij mij in. Zonder dit bewijs kan ik uw apparaat écht niet meegeven, met het bewijs heeft u namelijk recht op een apparaat. 
Op deze manier kan ik garanderen dat ieder apparaat weer met de juiste eigenaar mee gaat, en dat er geen verwarring kan ontstaan over welk apparaat van wie is.

Op het innamebewijs vind u alle informatie over de reparatie: Wanneer kunt u deze ophalen, wat ga ik er mee doen en wat zijn de maximale kosten.
Hier vindt u een voorbeeld van een inname-bewijs.

Onderhoudscontract

Nee, hier doe ik niet aan mee. Ik zie steeds vaker collega-bedrijven allerlei contracten aanbieden voor het onderhouden van uw computer. Zij beloven voor €10 tot €15 per maand, 1 keer per maand of per kwartaal uw computer op afstand volledig up to date te houden. Hieronder de punten waarom ik dit niet doe:

  • Geldklopperij! 10 euro per maand kost u totaal €120 per jaar! Daarvoor kunt u al 2x per jaar bij mij langskomen.
  • Onzin! Uw computer (Windows 7 en hoger) voert automatisch alle nodige updates voor u uit! Komt geen mensenhand aan te pas!
  • En Java dan? --> Ook Java, Shockwave, Air en alle overige software op uw computer zal automatisch de nieuwste versie installeren. 
  • Ja maar mijn antivirus... Voor €45 per jaar heeft u een computer beschermd met Kaspersky Internet Security. Na aanschaf installeer ik deze gratis voor u. Deze zal uw computer veilig houden. Dat hoef ik echt niet te doen per kwartaal
  • Backups doen ze ook voor mij.. Geloof mij.. Een backup is snel gemaakt, ik leg het u graag uit. Ook zou ik het persoonlijk niet fijn vinden om mijn gegevens bij een computerbedrijf als backup op te slaan. Wie weet welke mensen toegang hebben tot deze gegevens. 

Onze 5 garanties

Heeft u vragen of is u iets onduidelijk? Neem dan gerust contact met mij op en ik zal uw vraag proberen te beantwoorden.

 

  1. Privacy staat voorop! 
  2. Niet goed? Geld terug! Binnen 14 dagen met kassabon. Artikel + Verpakking in verkoopbare staat.
  3. Garantie! Op al uw aankopen en reparaties heeft u garantie!
  4. Snelle reactie! Uw e-mail beantwoord ik binnen 24 uur
  5. Advies kost niets! Kom gerust langs in de winkel of stuur een email.

 

 

Winkel is open!

 

maandag
24-02-20
Gesloten
dinsdag
25-02-20
10:00 - 18:00
woensdag
26-02-20
10:00 - 18:00
donderdag
27-02-20
10:00 - 18:00
vrijdag
28-02-20
10:00 - 18:00
zaterdag
29-02-20
09:00 - 17:00
zondag
01-03-20
Gesloten